Політика конфіденційності



УВАГА!
Перед переглядом цього сайту уважно прочитайте ці умови. Якщо ви не згодні з цими умовами, не використовуйте цей Сайт.

Терміни, які використовуються в цій Політиці конфіденційності:

Адміністрація - адміністрація сайту www.freya.ua (Товариство з обмеженою відповідальністю «Фрея-Агро», код ЄДРПОУ 36771943, місцезнаходження: 18002, м Черкаси, вул. Героїв Небесної сотні, 105).

Сайт - веб-сайт www.freya.ua, включаючи всі веб-сторінки; власником є ТОВ “Фрея-Агро”.

Політика конфіденційності – цей документ про Політику конфіденційності.

Товар - товари, послуги, роботи, майнові права, інші матеріальні і нематеріальні об'єкти, інформація про які розміщена на Сайті.

Користувач (Споживач) - Споживач, який переглядає інформацію на Сайті і/або замовляє та/або отримує Товари з використанням інструментів сайту, добровільно надає Адміністрації Сайту свої Персональні дані.

Персональні дані – особисті дані, які Користувач добровільно розміщує на Сайті у відповідних полях та дає свою згоду Адміністрації на збір і обробку (накопичення, зберігання, адаптування, відновлення, використання, поширення, знеособлення і знищення ) зазначених їм даних, а саме: прізвище, ім'я, по батькові; електронна пошта; телефон; адреса; Дата та місце народження; ідентифікаційний номер; громадянство; наявність пільг; відомості про реєстрацію в якості фізичної особи-підприємця; відомості про шлюб; відомості про доходи та витрати; номер телефону; місце роботи і посада; стаж роботи; дата і причини звільнення з попередніх місць роботи; відомості про отримання пенсій; сімейний стан; майновий стан (наявність нерухомого та/або рухомого майна); місце фактичного проживання; місце проживання за державну реєстрацію; дані паспорта (номер, серія, ким і коли виданий); дані про дітей, в тому числі усиновлених; інші дані, з метою забезпечення реалізації відносин купівлі-продажу, відносин у сфері захисту прав споживачів, у сфері реклами і маркетингових досліджень.

Замовлення - звернення Користувача через Сайт до Продавця з проханням продати товар, а також сукупність Товарів, які замовив Користувач.

У цій Політиці конфіденційності описується діяльність Адміністрації Сайту, яка пов'язана з веб-сайтом https://www.freya.ua/ (разом з його піддоменами, функціями і сервісами, доступними на ньому) з збору та обробки Персональних даних Користувачів Сайту.

У цій Політиці конфіденційності описуються роз'яснення того, які дані ми збираємо, навіщо ми це робимо і як ми будемо їх використовувати.

Заголовки розділів і підрозділів, які використовуються нижче, призначені тільки для зручності читання (і не повинні використовуватися в інших інтерпретуючих цілях), але ми сподіваємося, що вони полегшать навігацію по даній Політиці конфіденційності.


Адміністрація Сайту сама не розміщує Сайт - весь хостинг здійснюється сторонніми хостинг-провайдерами, з якими ми співпрацюємо. Це означає, що дані, які ви надаєте нам або які ми або треті особи збираємо від вас (включаючи будь-які Персональні дані), розміщуються у таких сторонніх постачальників послуг на серверах, якими вони володіють або контролюють. Незалежно від того, де базуються такі незалежні постачальники послуг (а деякі базуються за межами України), їх сервери можуть перебувати в будь-якій точці світу. Ваші дані можуть навіть дублюватися на декількох серверах, розташованих в різних країнах. Тому майте на увазі, що ви даєте згоду на передачу ваших даних різним стороннім постачальникам послуг по всьому світу.

“Персональні дані” означають інформацію, яка може бути використана окремо або в поєднанні з іншою інформацією для ідентифікації особи, наприклад, ім'я та прізвище, адресу електронної пошти, номер телефону, домашню або іншу фізичну адресу, інші контакти.

Політика конфіденційності є частиною Користувацької угоди з надання послуг.

Приймаючі умови Користувацької угоди, Користувач, відповідно до Закону України “Про захист персональних даних” No2297-VI від 1 червня 2010 року, підтверджує свою згоду на добровільну передачу та обробку його персональних даних Сайтом, з метою виконання його замовлень. Користувач дозволяє Сайту передавати його персональні дані третім особам (службам доставки або комерційним партнерам) для реалізації його замовлень. Користувач дозволяє використання його персональних даних для отримання рекламних та спеціальних пропозицій, а також розміщення його персональних даних до бази даних на необмежений в часі термін зберігання. Користувачі мають право на зміну або видалення їх Персональних даних з бази даних Сайту, в разі їх звернення до Адміністрації Сайту згідно контактної інформації на Сайті. Ми завжди готові відповісти на всі Ваші питання, що виникають щодо нашої Політики Конфіденційності.

Адміністрація Сайту залишає за собою право оновлювати і доповнювати пункти в цій Політиці конфіденційності. Користування послугами Сайту має на увазі собою Вашу згоду з умовами Політики конфіденційності, включаючи всі зміни в ній і коригування. Ми можемо створити додаткові правила і оновлення щодо можливостей, функціональності, пропозицій, подій та інших аспектів нашої діяльності.


Збір і використання інформації

Ви можете переглядати наш Сайт, не повідомляючи нам, хто ви є і не розкриваючи жодної особистої інформації про себе. У будь-який час Ви можете надати свої особисті дані. Ми отримуємо і зберігаємо Вашу особисту інформацію, будь-то в письмовому або усному вигляді, яку Ви надаєте нам через Сайт, електронною поштою або по телефону і т.ін. Особистою інформацією є дані, які можна використовувати для встановлення особи людини або для зв'язку з ним, включаючи, але не обмежуючись такими даними, як прізвище, ім'я, по батькові, місце проживання, або будь-який інший фізичний адрес або адреса електронної пошти. На додаток до Вашої контактної інформації, ми можемо зберігати інформацію про Ваші покупки, адресу для надання рахунку, адресу доставки, стать, рід занять, день народження, сімейний стан, інтереси, номер телефону або іншу контактну інформацію і дані включаючи дані вашої кредитної картки. Ми можемо об'єднувати інформацію, яку Ви надаєте нам протягом довгого часу, і ми можемо поєднувати таку інформацію з інформацією, яка знаходиться у відкритому доступі, отриманої за допомогою збору даних пристроїв, а також інформацію, яку ми отримуємо від наших партнерів, філій та інших третіх осіб.

Ми можемо використовувати Ваші особисті дані та інформацію, яку ми отримуємо від Вас для:

• забезпечення процесу придбання Товару і забезпечення асортименту запитуваних Вами Товарах або послугах;
• підтвердження і відстеження Вашого замовлення;
• відповіді на Ваші питання і запити;
• відстеження власних помилок, упущень і недоліків;
• попередження та виявлення шахрайства або зловживання;
• поліпшення роботи нашого Сайту, послуг, продуктів, маркетингових та рекламних заходів, рівня сервісу;
• визначення Ваших переваг;
• оцінки геолокації наших клієнтів, їх переваг, а також інтересів в цілому;
• для зворотного зв'язку з Вами (по електронній пошті, по пошті, або по телефону) щодо Товарів і послуг, які, як ми вважаємо, можуть представляти для Вас інтерес. Ви можете відмовитися від отримання в майбутньому рекламних або інших електронних листів від нас, вибравши посилання для скасування підписки внизу кожного електронного листа, що відправляється нами. Зверніть увагу, що навіть якщо ви відмовляєтеся від отримання таких електронних листів, ми все одно можемо відправляти вам адміністративні електронні листи, щоб полегшити вам використання Сайту.


Ми можемо передавати Вашу Персональні дані довіреним партнерам в наступних випадках:

при наданні послуг. Ми користуємося послугами третіх осіб для виконання певних операцій від нашого імені, в тому числі: з транспортування, обробки платежів, зберігання даних/управління, веб-хостингу, веб-аналітиці, виробництва, складання, маркетингу, розсилці, відправлення по електронній пошті і т.ін. Для надання подібних послуг надається тільки ті Персональні дані, які необхідні для виконання цих функцій. Третім особам не надається право на використання особистої інформації для будь-яких інших цілей, окрім тих, що регулюються законодавством України;

в разі особливих подій. Якщо Ви бажаєте взяти участь в спеціальних подіях (наприклад, промо-акції, конкурсів, тощо), Адміністрація Сайту може передавати Вашу особисту інформацію тим організаціям, які задіяні в цих заходах. Без попереднього повідомлення та згоди, Ваші персональні дані в зв'язку з будь-яким заходом не стануть передаватися і використовуватися для будь-яких інших цілей;

при протидії шахрайству. Ми можемо, і Ви дозволяєте нам використовувати і розкривати будь-яку інформацію, в тому числі особисту інформацію, з метою розслідування, запобігання або прийняття заходів проти незаконних дій, підозр у шахрайстві, а також потенційної загрози фізичної безпеки Користувача, якщо інше не передбачено Законом, іншим компаніям і організаціям, для захисту від будь-яких протиправних дій;

у випадках злиття, продажу або банкрутства. У разі, якщо наша Компанія придбана або об'єднана з третьою стороною, ми можемо (і залишаємо за собою право) передавати або переуступати Особисту інформацію та іншу інформацію, яку ми зібрали або отримали. У разі банкрутства, неспроможність або аналогічної події ми не зможемо контролювати обробку, передачу або використання вашої особистої інформації.

У процесі роботи ми можемо використовувати неперсоналізовану інформацію шляхом виключення одного з пунктів (наприклад, вашого імені), що робить інформацію особистого характеру про Вас позбавленої ідентифікації. Ми можемо використовувати ці записи для внутрішніх цілей, таких як аналіз моделей функціонування Сайту з метою поліпшення наших послуг, і ми також залишаємо за собою право використовувати та розкривати будь-яку інформацію таких записів на власний розсуд.

Адміністрація Сайту цінує Ваші коментарі, відгуки, характеристики, та інше, все те, що допомагає нам поліпшити Сайт, Товари та послуги. Звертаючись до нас або залишаючи коментарі на Сайті, ви несете відповідальність, що це повідомлення не є незаконним, шкідливим, загрозливим, наклепницьким, ображає моральність, порушує авторські права, пропагує ненависть і/або дискримінацію людей за расовою, етнічною, статевою, релігійною, соціальною ознаками, містить образи на адресу конкретних осіб або організацій, а також будь-яким іншим чином порушує чинне законодавство України. Ви погоджуєтеся, що будь-яке ваше повідомлення Адміністрація Сайту може видаляти без вашої на те згоди, а також безоплатно використовувати її на свій розсуд.

Адміністрація Сайту не несе відповідальності за будь-яку інформацію, розміщену користувачами Сайту.


Інше використання Ваших Персональних даних

IP-адреса. Коли Ви відвідуєте наш Сайт, Адміністрація Сайту зберігає Вашу IP-адресу, щоб, крім іншого, діагностувати проблеми сервера, управляти Сайтом і налаштовувати роботу Сайту, аналізувати тенденції, структуру трафіку, збирати демографічну інформацію для аналогічного використання, а також відстежувати дату і тривалість кожної сесії на нашому Сайті. Ваша IP-адреса також може бути використана в поєднанні з Вашою персональною інформацією для запобігання шахрайства або зловживання, поліпшення роботи Сайту, обслуговування клієнтів, якості продукції і рекламних акцій, розуміння Ваших переваг, моделей використання Сайту і інтересів.

У деяких випадках, Адміністрація Сайту може збирати дані за допомогою сookies, web logs, web beacons (також відомих, як піксельні гіфи або теги) і інших технологій моніторингу для підвищення Вашого перегляду і відвідуваності нашого сайту. "Cookies" представляють собою невеликі фрагменти інформації, які зберігаються у вашому браузері на жорсткому диску Вашого комп'ютера, щоб збирати інформацію про Вашу діяльність на нашому Сайті. "Web Beacons" представляють собою невеликі рядки коду, розміщені на веб-сторінці або в електронній пошті з метою передачі інформації.

Ми використовуємо cookies та web beacons, щоб доставляти наші оголошення, покращувати і вимірювати призначені для Користувача пріоритети, відстежувати візити наших партнерів, продуктивність і ефективність нашого Сайту, покращувати і вимірювати ефективність наших маркетингових програм, дізнаватися, як клієнти використовують наш Сайт, а також оцінити розміри нашої аудиторії. Приклади типу інформації, яку ми збираємо через ці пристрої збору, включає в себе: відвідуваність Сайту, переглянуті сторінки, унікальність відвідувачів, час, проведений на нашому Сайті і на деяких сторінках і т.ін.

Ми можемо дозволити третім сторонам використовувати cookies, web beacons і інші технології моніторингу для збору інформації про використання Сайту або для аналітики проведених рекламних компаній, які з'являються на Сайті.


Діти до 14 років

Адміністрація Сайту не зберігає особисту інформацію дітей у віці до 14 років. Якщо ми дізнаємося, що ми отримали особисту інформацію від дитини у віці до 14 років, ми видалимо ці дані з наших систем.

Якщо ви вважаєте, що у нас може бути така інформація, зв'яжіться з нами freya-admin@ukr.net і ми видалимо цю інформацію за Вашим запитом.


Наші обмеження щодо зберігання Персональних даних

Наш Сайт може містити посилання на інші веб-сайти, які знаходяться поза нашим контролем і не підпадають під нашу Політику конфіденційності. Ми рекомендуємо Вам ознайомитися з політикою конфіденційності, передбаченої на цих сайтах.

Адміністрація Сайту прагне до захисту особистої інформації, якою Ви ділитеся з нами. Ми використовуємо різні комбінації технологій безпеки, процедур і організаційних заходів, щоб допомогти захистити Ваші особисті дані від несанкціонованого доступу, використання або розкриття. При передачі суто особистої інформації (наприклад, інформації про кредитні картки) через Інтернет, ми захищаємо його за допомогою Secure Sockets Layer (SSL) технології шифрування. У той же час як би ми не прагнули захистити Вашу особисту інформацію, при отриманні нами даних, ніяка передача даних через Інтернет або будь-яку іншу мережу загального користування не може бути забезпечена на 100%.

ПОПЕРЕДЖАЄМО!
У разі, якщо Ви не згодні з хоча б з одним з розділів Політики конфіденційності - не використовуйте цей сайт!